Снимки на аурата хит сред БГ звездите
Актриси и водещи надничат в енергийното си поле

ironpalm.com
Всеки цвят в човешката аура изразява нещо.
.
Гала

 
Съчетанието на гамите в аурата на Гала говори за креативна личност. Чист и яркосин цвят, който стои от лявата страна на аурата, показва хармония и мир в живота. Общуването с подобен човек привлича, защото хората се чувстват спокойни в негово присъствие. Синьото от дясната страна говори за увереност в себе си и връзка с божественото.
.
Васил Мавриков

 
Аурата на Васил Мавриков е подобна с тази на колежката му Гала. Присъства оранжево, което свидетелства за креативност и инициативност.
.
Илияна Раева

 
Аурата на Илияна Раева е зелена – това е цветът на израстването. Отразява чувствителна натура, в чието сърце живеят любовта и желанието ­ животът да се изживее в радост. Този цвят присъства в аурата на хора, които се занимават с медицина, лекуват хора или животни. Велики доктори хирурзи са имали в големи количества от този цвят в аурата си. Чистият и светъл зелен цвят отдясно показва всеотдайна, общителна и експресивна личност, отляво говори за хармония.
.
Аня Пенчева

 
Зелена е аурата на Аня Пенчева. От енергийното й поле става ясно, че актрисата е постигнала хармония в повечето сфери от живота си, също така е предразположена към събеседника си.
.
Соня Васи

 
В енергийното поле на Соня Васи преобладава светлосиньото. Човек, който е над материалните неща. Появата на розовите краски говори за чистота в чувствата към любимите хора.

Снимки: AuraVizia и Център „Сириус”
.
.
.