Здраве
Кафето удължава живота
Избягвайте да си пиете витамините с него, ако е горещо, защото блокира действието им

Aquaspresso
Кафето трябва да е изстинало, ако с него се пият хранителни добавки и витамини, иначе то блокира действието им.
.
Честото ядене на хамбургери може да предизвика астма

ZZZippy
Честата консумация на хамбургери може да предизвика здравословни проблеми.
Честото ядене на хамбургери - три или повече пъти седмично, увеличава риска от развитие на астма, установиха китайски учени, цитирани от в."Сън".

Тази нездравословна храна е в състояние да предизвика хрипове и алергични заболявания, като сенна хрема и алергичен ринит.

Другите специалитети, предлагани от веригите за бързо хранене, не са толкова опасни за здравето. Тук се имат предвид газираните напитки и пиците на парче.

Изследователите от университета в Съчуан твърдят, че през изминалите десетилетия, продуктите, предлагани от веригите за бързо хранене, са станали неотменна част от хранителния режим на богатите индустриализирани страни. Консумацията им е свързана с лош режим на хранене, с голям прием на калории и затлъстяване особено сред децата и подрастващите. Наднорменото тегло е отделен риск, причиняващ астма и чувствителност към алергени.

От веригите за бързо хранене големите отсъстващи са плодовете и зеленчуците, изтъкват китайските учени. А в тях се съдържат антиоксидантни и антивъзпалителни съставки, които снижават риска от астма.
.
.
.