Щраусовите яйца сменят виаграта
Кокошите борят стреса и бръчките, пъдпъдъчите – алергиите

Жълтъкът на щрауса увеличава мъжката полова мощ.
.
Хапвайте великденските разделно от мръвката
Не дръжте боядисаните за Великден яйца на стайна температура, колкото и красиво да стоят наредени на масата. Причината е, че в тях могат да се развият колибактерии заради високите температури и да ни създадат много здравословни проблеми. Сложете ги в хладилник и ги консумирайте само 3-4 дни след сваряване, защото може да се развалят и да станат опасни. Диетолозите съветват да бъдем внимателни с консумацията им, защото са калорична храна, която в съчетание с месото на трапезата може да доведе до натрупване на излишни килограми. Най-добре било да се хапват разделно от мръвката и козунака за по-пълноценно усвояване. 

.
.
.