Некрологът на ул. „Мировец” е за всички онези лицемери, които „страдаха” във Фейсбук заради чужди трагедии
Свещичка за Криси
Медии изместиха фокуса и тръгнаха да настройват обществото срещу лекарския екип от Сливен

.
От мрежата
Katka Kenova 
Ние сме с претенции за едно "хуманно " общество и като таково нямаме смъртна присъда. Обаче питам - хуманно ли е да бъдат изнасилвани и Убивани деца от психопати!? НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТНЕМА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ! Нали това е презумцията за отмяна на смъртната присъда или греша?! Но това изглежда не важи за убийците - те нямат страх ни от Бога, нито от дявола. За съда и да не говорим!

Borislava Simeonova 
В Румъния по повод също такова престъпление целият народ се вдигна на протест и политиците набързо приеха закон -доживотен затвор за убийци, изнасилвачи и педофили. Все пак е някакво решение. Защо у нас родителите си мълчат и нищо не предприемат. Ако те не защитят децата си, кой друг? Държавата? - не!

Valentin Staykov 
Това налива капка по капка вода в улея на една норвежка мелница за защита и права на детето! Ето защо няма и противодействие! Защото се усвояват пари,много пари и това осигурява тези потоци да текат и в бъдеще! Колкото и грозно да звучи - колкото повече такива случаи,толкова по-добре за някакви си организацийки и свързани с тях заплатополучатели Защото, отново стигнахме следствието, а никой не се бори с причините! Къде потънаха милиардите левове средства, ползвани за интегриране на малцинствата? Къде и за какво? Амиии....на хотели, къщи за гости! А, интеграцията........ЕйМ на същата!

Kameliya Ilieva 
Навремето убийството на едно дете за малко не свали правителството на Иван Костов. Площадите почерняха от народ. Ех,какви времена, критична маса, хора с бунтарски дух и чувство за справедливост. Днес - маргинали,зависими, блюдолизци и ФБ бунтари!

Пламен Данаилов
Без да съм юрист предлагам следния текст: "За престъпления наказуеми с доживотен затвор с/без право на замяна не може да се прилага съкратена процедура". И пак бих попитал някой прокурор: Какво трябва да извърши повече от Мартин или Северин един престъпник за да получи доживотна присъда?

Майндърбайндър
Алкохолът и наркотиците трябва да увеличават наказанието.Всеки да знае,става ли лайно след употребата им и ако да,тогава да се съобразява с еволюционното си ниво.

.
.
.