Европа се опитва да намери решение на проблемите с електрическите скутери
Направо ги забранете. Налагайте глоби за превишена скорост. Накарайте ползвателите им да полагат изпит за правоуправление. От Париж до Берлин европейските градове търсят решения за двуколесното явление, което бързо преобразява градския пейзаж в световен мащаб: електрическите скутери.
 
Роботът Фьодор повтори преди старта на космическия кораб "Союз МС-14" знаменитата фраза на първия космонавт Юрий Гагарин, предаде ТАСС.
 
.
.
И ловец съм, и рибар съм
Новини, кухня, водоеми

 
Рибарите нямат ниско самочувствие и си въобразяват, че знаят всичко, но не пречи да хвърлят един поглед на този сайт. Зарибяването им е в кърпа вързано, така че ще се задържат пред монитора. Рибиоловът е въпрос и на късмет, така че не пречи да погледнат какво показва лунния календар, както и да се осведомят за прогнозата на времето. В сайта има и магазин, откъдето могат да понапазаруват разни джаджи за своето хоби. 

Сподели история

 
Удоволствието от риболова се губи, ако няма с кого да споделиш историята си. Дори тя да граничи с абсурдното, дори да е абсолютна фантасмагория. Може би ако го види написано, разказвачът ще посмали малко. Отскоро сайтът предлага възможност на потребителите да публикуват собствените си истории. Възможност за обсъждане има и във форума. Пак тук може да се закупят над 20 000 риболовни принадлежности. 

На пазар онлайн

 
Богато снабден онлайн магазин за риболовни принадлежности и аксесоари, в който поръчките над 50 лв. се доставят безплатно до офис на „Еконт“. Между поръчките може да прегледате секцията със статии или да си изберете рецепта, която да приготвите с улова. 

Къде кълве

 
Всичко за риболова и къмпинг приключенията – под това мото е конфигурацията на сайта. Може да се абонирате за получаване на новини и информация за промоции под формата на седмичен бюлетин. Много полезна е рубриката „Къде кълве“, която непрекъснато се актуализира.