Висшисти зарибяват жертвите във Фейсбук, нерези и бежанци нападат на улицата
Философ с няколко висши образования изнасилва жени, които открива по интернет. Лежал е в затвора за такова престъпление, но след излизането си не се отказва. Миналата година отново нападнал и се гаврил с жена, арестуван е, а в момента срещу него се води дело. Това разкриха криминалисти от сектор „Убийства“ в СДВР.
 
Красивата 18-годишна Андреа, която бе зверски изнасилена и заклана от Аксел Олегов, който я издебнал, докато спи самичка в бащината й къща, се върнала в родното Галиче заради безпаричие. Това твърдят пред вестник "Телеграф" запознати със случая.
 
32-годишният български гражданин Милен Бахчеванов е влетял в истанбулски ресторант с мачете, опитал е да вземе заложници, а накрая е бил застрелян от полицията. Това съобщиха в събота истанбулски медии, цитирани от сайта 24rodopi.com.
.
Крадците наводнили Благоевградската митница след обира
Крадците, които професионално обраха митница Югозападна край Благоевград, са наводнили сградата след удара. Престъпниците запушили сифоните и пуснали водата с цел всичко да подгизне и да заличат следите си. Това съобщи в неделя, 19 януари, районният прокурор Борислав Ковачки.
.