Преди 16 години застреляха Румен Маринов в гръб, килърите не бяха разкрити
Двайсетгодишната дъщеря на висаджийския бос Румен Маринов – Нарциса се оказа новото гадже на сина на подсъдимия алкохолен бос Миню Стайков. Марта от около месец се е пренесла при Стайко, който също е обвиняем заедно с баща си след разбиването на фабрика за фалшиви цигари в Карнобат миналата година, съобщи сензацията в. „Телеграф“.
 
Килърът преместил тялото на Петър Валериев след като съпрузи го видели
След 17 дни денонщна работа антимафоти и прокурори разкриха зловещото убийство на 33-годишния бургазлия Петър Валериев. Той беше разстрелян в блатиста местност между бургаските квартали "Рудник" и "Долно Езерово" на 16-ти ноември, а трупът му захвърлен сред тръстиките.
 
Александрина Георгиева и мъжът й Лазар Лазаров, мамили НОИ с фалшиви документи, остават за постоянно в ареста. Дъщерята Николина Георгиева излиза на свобода срещу 1000 лева. Това реши Пловдивският районен съд.
.
Закопчаха сериен извършител на грабежи
38-годишният Недко Маринов от варненското село Игнатиево е бил арестуван в Шумен за няколко дръзки грабежа, придружени с физическа сила и заплахи с нож.
.
Само 2 г. условно за шофьор, убил колега
Едва 2 години условно с 4-годишен изпитателен срок получи А. А. от Велинград, който на 3 декември 2017 г., шофирайки автомобила си, е предизвикал катастрофа и е причинил смъртта на друг шофьор.
.
Роднини на сгазено дете осъдиха застраховател за 120 бона
Роднини на сгазения в Сандански 6-годишен Мартин осъдиха застраховател да им плати 120 000 лева неимуществени вреди.
.