Прокуратурата посече опитите на машината за клевети да очерни депутата
Журналистите на задкулисието направиха пореден опит да вкарат в брутална медийна манипулация името на депутата от ДПС и наш издател Делян Пеевски. След като стана ясно, че Българския Мадоф Цветан Василев бламира процеса за източването на КТБ, медиите на олигархията се опитаха да излъскат имиджа на олигарха, който се крие в Сърбия, като натопят Пеевски.
 
Опорната точка за лошите държавни институции, които репресират добрите розовобузи бизнесмени, с патос бе подета от слугите на олигархията.
 
ГМО партиите, които обслужват открито интересите на олигарха Иво Прокопиев, викнаха в защита на своя ментор, с цел да бранят незаконното му имане. Повод се оказа искът на КОНПИ за запор на имущество за над 199 млн. лева на Прокопиев, неговата съпруга Галя Прокопиева и свързани с тях фирми.
.
Олигархията се тресе заради разследванията за приватизацията
Възможността скандалните сделки, с които са ограбени държавни активи за милиарди през бандитската приватизация, да бъдат разследвани, изкара от релси задкулисието у нас.
.
Фабриката за фалшиви новини захапа и председателството
Фабриката за фалшиви новини, която има за цел да омаскари всяко едно положително нещо за страната ни, този път удари дъното. На сайта „Медиапул“ на Гласа на командира Стояна Георгиева лъсна поредната клевета за страната ни, този път насочена към председателството.
.
Пеевски под атаката на олигархията, пуснаха претоплени опорните си точки
Нов мощен залп от фалшиви новини по адрес на Делян Пеевски беше изстрелян от медиите на олигархията. След като през миналата седмица работници от тютюневата компания „Булгартабак“ протестираха под прозорците на Прокопиев и на политическата му марионетка Христо Иванов заради мръсната клеветническа акция срещу тях, розовобузият олигарх очевидно се е разтресъл от страх от „народната любов“.
.
Агент Академик лъска имиджа на Българския Мадоф
Бившият агент на Държавна сигурност с псевдоним Академик и настоящ труженик във фабриката за фалшиви новини Огнян Стефанов се зае с превантивно лъскане на имиджа на Цветан Василев. В сайта си „Фрогнюз“ Стефанов пусна поредната фалшива новина по адрес на депутата и наш издател Делян Пеевски.
.
Пеевски под кръстосан огън от олигархията
Не минава и ден, в който олигархията у нас да не пусне поне една фалшива новина по опорните точки на задкулисието срещу депутатът от ДПС и наш издател Делян Пеевски. Народният представител буквално се е превърнал във враг № 1 на престъпните босове у нас, които се опитват чрез присъдружните си медии да му пришият всички грехове на света и да го заклеймят като виновник за всички проблеми у нас.
.