Най-важната работа на всеки журналист е да пита и да търси отговорите на всички въпроси, които са важни за обществото. Този постулат на нашата професия обаче от години е потъпкван от хора, които обикалят света зад маските на пазители на свободното слово.
 
Канада се е отрекла от подсъдимия олигарх Иво Прокопиев и го е разжалвала от позицията на неин почетен консул. Това лъсна от решение на Министерския съвет, взето на заседанието на кабинета в сряда.
 
Скандалният екссъдия Методи Лалов, който сега се подвизава като общински съветник от „Демократична България“, скри от Инспектората на Висшия съдебен съвет с какви доходи е напуснал съдебната система.
.
Гебрев призна: Не съм вписан като собственик на „Дунарит“
Обвиняемият оръжеен бос Емилиян Гебрев си призна в ефир, че не е вписан като собственик на „Дунарит“ в търговския регистър.
.
Русия обяви БГ дипломат за персона нон грата
Посланикът на България в Руската федерация Атанас Кръстин е извикан в Министерството на външните работи в Москва, където му е връчена нота, съобщиха от Министерството на външните работи. С нея, позовавайки се на принципа на реципрочността, Министерството на външните работи на Руската федерация обявява за персона нон грата български дипломат от посолството ни в Москва.
.