Уреди се със следващия си суперпрякор - Язовиро
Прочу се с разкритията си за афери по времето на Командира
Като шеф на митниците той се сдоби с прякора Батман заради черния шлифер, с който се развяваше по акции. Там направи каквото можа, но не можа да стигне докрай с реформите и да се наложи като супергерой. Донякъде – заради чепатия си характер и заради навика да не си мълчи и да не се примирява с аферите. Сега получава нов шанс да докаже способностите си – вече като министър на околната среда и водите.
 
Уволниха шофьор на линейка, че слушал чалга. Ами то тогава цялата държава е за уволнение
Уволниха Петьо. Петьо е шофьор на линейка от Пловдив, който пуснал чалга на възрастен пациент. И заради този смъртен грях срещу здравеопазването, човекът е уволнен от работа.
 
Дайте точна дефиниция коя чалга подлежи на цензура и коя е приемлива
Имало едно време едни хора, дето забранявали „Бийтълс“... Има ги и сега. Пак забраняват. Каквото им падне. И така само засилват интереса към него.
.
Евроевангелието - начин на четене
Преиначаването на смисъла на правилата сигурно се прави откакто свят светува. За това и народът казва за такива хора, че четат евангелието както дяволът.
.
Има ли наистина глад за учители
В последно време се създава някаква истерия около глада за учители в държавата. През следващите няколко години училищата щели да останат без преподаватели и няма да има кой да учи децата.
.
Защо думата "дебел" у нас е присъда
В народопсихологията ни явно е залегнало някакво правило - "дебел=урод". Или "оял се с власт". Когато плюете министри и политици не заради политиката им, а заради това, че имат шкембе, то вие се превръщате в тях. И даже в нещо по - лошо. Вие се превръщате в полезните идиоти, които пречат на каквато и да е кауза.
.
Още новини